Kies datum en product

Stap 1/4

Hieronder kun je de datum van je feest selecteren waarna je gelijk te zien krijgt of De Kiekbox fotopaal of het fotohokje nog beschikbaar is. Is het het product niet beschikbaar? Stuur ons dan even een berichtje via de chat of per e-mail via info@dekiekbox.nl.Wat is de feestlocatie waar De Kiekbox mag staan en vanaf hoe laat?

Stap 2/4

We komen De Kiekbox graag tijdig op je feestlocatie installeren. Voor het bepalen van de transportkosten vragen we hieronder naar de locatiegegevens. De transportkosten tot 100km vanaf Hengelo (Ov) zijn al bij de prijs inbegrepen.

Locatie


Straat


Huisnr


Postcode


Plaats


Hoe laat is het feest?


Hoe lang wil je de Kiekbox gebruiken?


Wil je professionele begeleiding bij de Kiekbox?


EvenementtypeKies je opties

Stap 3/4

Hieronder hebben we de opties voor je op een rijtje gezet. Wil je het gekozen produkt een extra uur of wil je onze Kiekbox Fotopaal graag met professionele begeleiding? Dan kun je deze opties hieronder selecteren. Wil je iets extra's en staat deze optie er niet bij? Stuur ons dan een chatbericht of e-mail via info@dekiekbox.nl.


Wie organiseert het feestje?

Stap 4/4

Oftewel hoe kunnen we jou bereiken? Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je binnen 48 uur de offerte. De reservering houden we 5 dagen voor jou in optie. Deze optie verloopt automatisch na 5 dagen en wordt pas definitief zodra je de offerte digitaal hebt ondertekend. Zo kun je De Kiekbox niet mislopen!

Voornaam


Achternaam


Bedrijfsnaam


Adres


Postcode


Plaats


E-mail


Telefoon


Opmerkingen


Bedankt

Terug naar de Kiekbox

Er is een fout opgetreden bij het doen van je boeking

Terug naar de Kiekbox

Wat kost mie dat?

Datum
Transportkosten
Totaalprijs (incl. btw)€ 0,